Haber Arsivi ;

Kasev Vakfı 23. Yılını kutladı

11.01.2011 Tarihinde sisteme eklendi.

Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı 23. kuruluş yıldönümü etkinliklerinde, 40 ülke ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden oluşturulan “Kardeşlik Ve Barış Yorganı” sergilendi. Vakfın 23. kuruluş yıl dönümü, 14 Kasım Cumartesi günü KASEV Vakfı Öğretmen Dinlenmeevi - Huzurevinde kutlandı.

KASEV Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin ORALER yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sağlık, sağlık eğitimi, sosyal hizmet, yaşlılık hizmetleri, yaşlı sağlığı ve çevre sağlığı hizmetlerini amaç edinmiş bir gönüllü kuruluştur. Kamuya yararlı, kar amacı gütmeyen, gönüllü çalışmalar yapmaktadır.

Öncelikle sevgili öğretmenlerimiz başta olmak üzere; emekli ve hasta yaşlılarımıza en iyi hizmeti vermek, modern ve çağdaş bir hizmet sunmak için küçük küçük bağışları en iyi şekilde değerlendirmektedir. Arkasında bir holding bulunmayan KASEV Vakfının; bu güzel çalışmaları görüp, ona katkı ve destek sağlayan hayırseverlerin yardımı ile desteklenmektedir”.

Konuşmasının ardından KASEV Vakfı’na katkı ve emeği geçenler tek tek tanıtılarak, Oraler tarafından birer plaket verildi. Yaptığı hizmetlerden dolayı da KASEV kurucuları tarafından KASEV Vakfı Başkanı Sn. Oraler’e bir plaket takdim edildi. Kardeşlik - Barış yorganını hazırlayan ve aynı zamanda KASEV gönüllüsü olan Sn. Beriye BAŞAK’a Altınoluk’ta KASEV Vakfını tanıtması ile yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür belgesi verildi.