Haber Arsivi ;

Kasev Öğretmen Huzurevi İçin GBİAD ve ALZEHIMER Dernegi El ele !

11.01.2011 Tarihinde sisteme eklendi.

KASEV Vakfı Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlılarımızı, 1 Nisan 2010 günü düzenlenen müzikli çaylı kermeste; ALZHEIMER Derneği, GBİAD Derneği yalnız bırakmadı.

GBİAD Derneği Başkanı Sn. Nazan SOYER’in öncülüğünde düzenlenen bu kermesin açılış kurdelesini İstanbul Valisi eşi Sn. Neval GÜLER, Alzheimer Derneği Sosyal Komite Başkanı, güzel kalpli Berna CEYLAN ve cemiyet hayatının her yardımsever derneğinde yardım meleği olarak yer alan Zafer KOZANOĞLU Hanımefendi ile birlikte keserek, hayırlı uğurlu olmasını diledik.

Saygıdeğer Türkiz ÇARMIKLI Hanımefendi  yardım kadrosu ve harika ikramlarıyla bizzat gelerek şeref verdi. KASEV'den alışverişler yaptı. Kendilerine minnettarız. Alzheimer Derneğinin; Berna CEYLAN önderliğinde yardım bağışı ve bizlerden de Gülşen YAZICI (Efes Pilsen, Adel Kalemcilik, Anadolu Motor)'nın, Atiye MUTLU'nun, ATILGANER Ailesinin, Aysel SAN ve ablasının, Ressam Münire ÖZBEY'in bağışlarına ayrıca teşekkürler.
Bizzat ilgilenen TRT Müzik Dairesi Başkanı Deniz ÇAKMAKOĞLU Beyefendi'ye, İstanbul TSM Md. Faruk SALGAR'a, Md. Yrd. Ahmet ŞAHİN'e, saygıdeğer saz heyeti; Talat ER(Keman), Ahmet METER(Kanun), Vahit ANADOL(Ritim), Tanju EROL(Klarnet), Hakan AYDINLI(Ud), ses sanatçısı biricik Ayşen BİRGÖR'e, KASEV sakinlerine, biz konuklara harika bir müzik ziyafeti verdikleri için kendilerine ve vesile olanlara minnetlerimizi arz ediyoruz.
Misafir olarak aramıza katılan THM sanatçısı, İclal AKKAPLAN harika eserler seslendirerek konuklarımızın, KASEV sakinlerinin, misafir olan gazi evlatlarımızın ve bizlerin gönüllerini fethetti. Sesine ve gönlüne sağlık.
Bu ortak çalışmada emeği geçen; Pelit Pastaneleri sahibi Selahattin AYAN, Tuzla'ya kadar dostlarımızın rahat bir şekilde ulaşımını sağlayan, iki otobüsünü tahsis eden gönül dostumuz, iyi kalpli insan, EFA Tur sahibi Beyhan-Adnan KARAKAŞ'a GBİAD&KASEV&Alzheimer Derneği olarak teşekkürü borç biliyoruz. KASEV YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Kamil Çetin ORALER