Haber Arsivi ;

Kurucumuz, Halef ve Bağışçılarımız,

6/20/2011 Tarihinde sisteme eklendi.

Kurucumuz, Halef ve Bağışçılarımız,
KASEV Gönüllüleri,
KASEV Ailemizin Sevgili Dostlarına,

KASEV çalışmalarımız ile ilgili güncel bilgiler verecek olan yazılı mesajlarımızı alıyorsunuz. Bu mektubu okuyan ilgilenen dostlardan da çok olumlu ve bizi onurlandıran, yüreklendiren çok güzel tepkiler alıyor ve memnun oluyoruz. Esasen bizimde bir STK, bir gönüllü kuruluş olarak dostlarımızdan beklediğimiz de bu. Kar amacı gütmeyen bir hayır kurumu niteliği ile güzel, doğru, ülkemize yararlı işler yapmaya devam ediyoruz. Edeceğiz. 2011’de de sizleri çok mutlu edecek çalışmalarla meşgulüz.

Öte yandan bir başka çalışmamız; 2011 Ağustos ayındaki ramazan dolayısıyla düzenlenecek “iftar yemekleri”. KASEV Dinlenmeevi – Huzurevi – Özel Bakım Bölümü tesislerinde yaşamlarını en güvenli, güzel şekilde sürdüren emeklilerimiz, öğretmenlerimiz, saygıdeğer sevgili yaşlılarımıza geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan ayı süresince iftar yemeği vermek isteyen, hayır yapmayı arzulayan dost, dostlarımızın dostları, hayırsever ve gönüllü KASEV’lilere bir çağrımız var. Bu ramazan süresince yaklaşık 150 kişiyi bulan huzurevi sakinlerimize bir gece de siz iftar yemeği vermek istemez misiniz?

Bu amaçla verilecek iftar yemeğini titiz bir şekilde hesaplayarak maliyet giderimizi çıkardık. Bu rakam 400 TL. olmaktadır. Bu hayrı gerçekleştirmek isterseniz lütfen aşağıdaki telefondan bizi arayınız. Bağışınızı yatırabileceğiniz banka hesap numarası da aşağıdadır.

Sizin ve ailenizden rahmetli olanların, iftarla beraber akşam dua ile anılmasına vesile olacağınızı ümit ederiz. Yaklaşmakta olan mübarek ramazan ayının hayırla, sağlıkla ve esenlikle geçmesini yüce Allah’tan hepimiz ve milletimiz için niyaz ederiz.

Siz değerli dostlarımızdan KASEV’in sesini ve ihtiyaçlarını bizim ulaşamadığımız hayırseverlere de duyurmak için destek bekliyoruz. Bu yazımızın çevrenizdeki dostlarınıza da ulaştırılmasını önemle rica ederim. Sağlıklı, güzel günlerde görüşmek, huzurlu bir yaz tatili dileyerek Ekim başından itibaren yeni etkinlik döneminde buluşmak istiyoruz. Size ve ailenize sevgi ve saygılar sunarım.

Hürmetlerimle.

KASEV Yönetim Kurulu Başkanı
Kamil Çetin ORALER



Not: İftar konusunda görüşeceğiniz yetkili; KASEV Vakfı Müdürü Yonca KAYHAN.
İrtibat Tel: 0216 494 33 55-56
KASEV Vakfı iftar bağışı için: T.C. Ziraat Bankası Tuzla Şubesi Hesap No: TR 09 000100070402945434-5001