Haber Arsivi ;

Kasev'den Yılbaşı Tebriği

11.01.2011 Tarihinde sisteme eklendi.

Saygıdeğer Efendim, KASEV’den size sesleniyoruz!
Yıl sonunda dostlarınıza, meslektaşlarınıza, müşterilerinize, kurumunuzla ilgili kurum ve kişilere göndereceğiniz “yılbaşı tebrik kartı” yada “yılbaşı armağanı” yerine bir sosyal sorumluluk projesi olarak desteğinizi KASEV Vakfı’na (Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi) yönlendirmeyi düşünmez misiniz?

Sizin bu katkınızı bağışınız olarak bekliyoruz. KASEV Vakfı 1986’da kurulmuş olup 23 yıldır, kar amacı gütmeyen kamu hizmeti gören bir STK ‘dır. 5 Nisan 1993 tarihli 93/4271 sayılı kararları ile bakanlar kurulundan vergi bağışıklığı almıştır. Amaçları arasında sağlık, sağlık eğitimi, sosyal hizmet, yaşlı sağlığı ve yaşlılık hizmetleri vardır.

Bu hizmetleri 23 yıldır aralıksız artan bir çizgide geliştirerek sürdürmektedir. KASEV Vakfına devlet desteği olmadığı gibi arkasında bir holding veya finans grubu da bulunmamaktadır. Küçük küçük toplanan bağışlarla bunları en iyi şekilde değerlendirerek, saydam, denetlenebilir ve topladığı her kuruşu yerine kullanarak bu zorlu çalışmaları büyük bir başarı ile gönüllüleri ile birlikte başarmaya çalışmaktadır.

İstanbul - Tuzla’da Aydıntepe yöresinde yer alan modern, çağdaş yaşlılık hizmeti veren, ülkemiz yaşlılarına (sağlıklı ve hasta yaşlılara) öncü, önder ve örnek çalışmalar yaparak, gönüllü bir hizmet ile insan onuruna yakışan bakımı sağlamaktadır. Aşağıda size ve dostlarınıza ulaştırılmak üzere KASEV Vakfının banka hesapları, adresi sunulmuştur. 140 yaşlıya yaşam desteği vermek ve onlara verilen mükemmel hizmetin devamını sağlamak, ihtiyaç duyulan 100 yataklı bir tıbbi bakımevi için yardımcı olmak istemez misiniz? SİZ DE BİR GÜN YAŞLANACAKSINIZ.

Ülkemiz yaşlılarına, büyüklerimize, emekli öğretmenlerimize desteklerinizi bekliyoruz. Sizi ayrıca Tuzla’da çalışmalarımızı daha yakından görmeye davet ediyoruz. Bizimle birlikte bir çay içmeye ne dersiniz? Bu duyurumuz ve çağrımız ile size; ailenize, dostlarınıza yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.
BÜYÜKLERİMİZDEN SİZE SEVGİLERLE.
KASEV Yönetim Kurulu Başkanı
Kamil Çetin ORALER